Cookie-urile ne ajuta in imbunatatirea serviciilor furnizate. Folosind acest site, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.

Frontline softworks are 11 ani experienta in mediul IT si dezvolta proiecte pentru clienti din orice tara. Orice serviciu pe care il punem la dispozitie este construit folosind tehnologii de ultima generatie si strategii de promovare cu impact maxim, imbinate cu o idee de design unica si potrivita aspiratiilor dumneavoastra.

Dezvoltare Web

Dezvoltare Web

Nu scoatem site-uri pe banda rulanta. Suntem aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de business, prin promovarea afacerii dumneavoastra in mediul online.

Incepem prin a intelege cerintele dumneavoastra si lucram impreuna pentru a crea cea mai buna strategie, pe care o vom putea pune in aplicare. Aceasta presupune:

 • Analiza nevoilor si cerintelor dumneavoastra si gasirea celei mai bune solutii
 • Crearea unui design care sa raspunda nevoilor dumneavoastra
 • Constructia unui site al carui continut sa fie usor de actualizat de dvs sau echipa dvs.
 • Furnizarea unei solutii de hosting si inregistrare domenii web

Site-uri care va conduc afacerea catre success

Pentru ca site-ul dvs sa produca cele mai bune rezultate pentru business, este necesar sa faceti cateva investitii suplimentare. Astfel, va recomandam sa faceti urmatoarele alegeri:

 • Optati pentru site-uri optimizate pentru motoarele de cautare si care sunt intuitive, usor de utilizat de catre vizitatori
 • Oferiti vizitatorilor posibilitatea de navigare si cautare a ceea ce ii intereseaza.
 • Alegeti un design deosebit, interactiv care sa faca site-ul primitor si sa capteze atentia vizitatorilor
 • Faceti posibila actualizarea continutului de catre utilizatori din echipa dumneavoastra
 • Mentineti legatura cu clientii dvs si atrageti noi vizitatori (potentiali clienti) prin crearea de pagini speciale de marketing

Aplicatii desktop

Aplicatii desktop

Aplicatii desktop sunt aplicatiile care sunt proiectate sa functioneze sub un sistem de operare (Microsoft Windows, Linux, Unix, Apple Mac OS X) pe un tip de device (PC, tableta, telefon).

Comparativ cu aplicatiile "web-based," pentru a rula acest tip de aplicatie nu este necesara o conexiune la Internet si un browser web.

Avand in vedere ca aceste aplicatii sunt construite in mare parte pe cerintele clientului, in functie de tipul de proiect pe care acesta doreste sa il dezvolte, complexitatea si termenul de executie al aplicatiei ce urmeaza a fi dezvoltata difera de la un proiect la altul.

Cateva din proiectele realizate de catre noi sunt: Integria, ProDesign2 si AutoForm.

Design grafic

Design grafic

Frontline softworks contribuie la dezvoltarea afacerii dvs. prin serviciile de design grafic:

 • Logo profesional
 • Identitate vizuala a brand-ului
 • Produse tiparite: carti de vizita, plicturi, antete, etc
 • Brosuri, cataloage si alte tipuri de materiale cu scop de prezentare
 • Fluturasi, postere, panouri si alte materiale publicitare
 • Reclame, bannere si alte elemente vizibile online
 • Design website
 • Design blog
 • Social media: elemente pagini Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, etc.

Email Marketing

Email Marketing

Va ajutam sa creati, sa trimiteti si sa analizati evolutia unui newsletter de success. Mesajele tale vor arata minunat, iar noi ne vom asigura ca sunt indeplinite toate conditiile pentru a ajunge in Inbox-ul clientilor tai.

Tine-ti consumatorii la curent cu ultimele noutati, intr-o maniera moderna si eficienta!

Newsletter-ul reprezinta o scrisoare electronica prin intermediul careia compania ta isi poate tine consumatorii la curent cu ultimele noutati: produse noi, concursuri, promotii si diverse alte stiri.

Scopul sau poate fi multiplu: atragerea noilor clienti pentru un anume segment de produse, fidelizarea clientilor existenti, cresterea traficului pe website-ul principal si nu numai.

Design-ul mesajului ce va fi trimis abonatilor tai trebuie sa fie atractiv, sa starneasca interesul si curiozitatea posibilului cititor, sa fie intr-un format usor de navigat si vizualizat.

Gazduire web

Gazduire web

Serviciul de gazduire web permite publicarea un site web pe Internet, practic il pune la dispozitie "vizitatorilor", online.

De ce sa ne alegi pe noi pentru gazduirea unui site ?

Toate pachetele noastre de gazduire web sunt adaptate proiectelor dvs.

Gazduirea unui magazin online pe platforma Magento este diferita de gazduirea unuia pe platforma Wordpress sau a unui site static, acestea avand dimensiuni, continut si trafic diferite.

Pe langa facilitatile standard, cum ar fi serviciile DNS redundante, cu servere in 3 locatii internationale diferite, suport tehnic 24/7 si uptime de 99.9% din 2005, noi va punem la dispozitie un panou de control cu interfata prietenoasa si o configurare personalizata a fiecarui server pentru ca site-ul tau sa fie mai rapid si mai sigur decat oriunde in alta parte.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul VHosting.ro.

SEO

SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare (Search Engine Optimisation sau SEO) reprezinta procesul de imbunatatire a rank-ului unui site web in rezultatele unui motor de cautare (Google, Yahoo, Bing etc.).

Procesul SEO include tehnici avansate de optimizare a site-ului, de la structurarea paginilor web, crearea continutului, scrierea codului HTML pana la tehnici mai avansate de “link building” si promovare online.

De ce este importanta optimizarea site-ului dvs?

Existenta unui site pentru afacerea dumneavoastra nu este suficienta pentru a avea succes. Site-ul trebuie sa fie in prima pagina de Google! De asemenea trebuie sa stiti cati oameni sunt interesati de serviciile dvs, din ce tara sunt, care sunt termenii exacti de cautare a produselor/serviciilor etc. Analizand aceste informatii, puteti lua decizii de afaceri in cunostinta de cauza, transformandu-va eforturile de promovare intr-un proces pragmatic si eficient.